2012/10/18

Gratis Odjur!

Tass: Korthårig bastant herre med båda ballarna kvar. Lite fler klor än vanliga katter, närmare bestämt 7 på vardera framtass och 5 på tassarna bak. Charmig när han vill, typ aldrig. Äter som en grävskopa, dvs kör ner huvudet-tar massa mat-upp med huvudet så hälften ramlar ner på golvet-käkar ljudligt. Gosar på egna villkor, alltså jävligt sällan, får du honom att kurra så vet du att han håller dig kär. Tycker inte om andra katter men hundar är ok.
Är svart med vita tassar och vit svanstipp.

Hedwig: Långhårig knäppis med inte alla pommes på tallriken. Troligtvis hona men kan lika gärna vara en alien. Är periodare, alltså rädd för allt levande i perioder och andra perioder vill hon hemskt gärna krypa in i dig för att hon är så kelsjuk. Har en sjuklig fascination för källare. Inhalerar maten. Ryktet säger att hon är otrolig söt i utseendet, jag ser det inte dock. Skulle nog utredas för ADHD om hon var människa. Lämnar små kärlekspresenter i form av döda näbbmöss till dig när du vunnit hennes förtroende.
Är överhängande grå med vita inslag lite här och där.

Båda har mindre än 5 år på nacken, spenderar halva dygnet ute, har inga som helst rutiner, hyser stor respekt för Drottningmodern och driver mig till vansinne.

De är alltså jäääävligt billiga för tillfället.

Inga kommentarer: